Konsulter till uppdrag - bli en del av vårt nätverk

Konsulter till uppdrag - bli en del av vårt nätverk

Arbetsbeskrivning
Är du eller vill du arbeta som konsult? Bli en del av vårt nätverk! Vi söker ständigt drivna ekonomer villiga att anta nya utmaningar på varierad längd. Möjligheterna är många och du kan arbeta för oss med eller utan egen F-skattesedel. Utan eget bolag blir du anställd hos oss under uppdragets längd, med en fast månadslön och förmåner så som försäkringar och friskvårdsbidrag. Med eget bolag arbetar du istället som underkonsult till A-Finance.

Behovet av en konsult uppkommer vanligtvis i samband med en organisationsförändring eller vakans. För dig som är intresserad av en anställning finns oftast goda chanser till detta efter avslutat uppdrag.

Välkommen in med en ansökan och bli en del av vårt nätverk! Har du frågor eller funderingar kring hur det är att arbeta som konsult, tveka inte att kontakta oss!

A-Finance är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.
Mer info
Kontaktperson Olivia Engberg
Telefon 0768528853
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (259 dagar kvar)