Koncernredovisningsekonom för deltidsuppdrag till bolag i centrala Göteborg

Koncernredovisningsekonom för deltidsuppdrag till bolag i centrala Göteborg

Om kunden
Till vår samarbetspartner med kontor i centrala Göteborg söker vi en koncernredovisningsekonom för ett konsultuppdrag på deltid. Uppdraget kommer att starta i slutet av januari och pågå fram till mitten av juni. Din insats kommer att behövas ca 10 heldagar per månad.

Arbetsbeskrivning
I rollen som koncernredovisningsekonom ingår du i ett ekonomi-team om fyra personer. Dina främsta arbetsuppgifter gäller i huvudsak koncernredovisning och där du ansvarar för konsolidering av ett 20-tal bolag. Du kommer att arbeta enligt IFRS.

Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och där du snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna. Du har även erfarenhet av IFRS och mycket goda kunskaper i Excel. Då bolaget är en internationell koncern är det av stor vikt att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och har en god analytisk förmåga. Du är flexibel, värderar ett gott arbetsklimat med dina kollegor och trivs med att arbeta i en större och internationell organisation.

Ansökan
Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen att skicka in din ansökan, i form av CV och personligt brev, så snart som möjligt!

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
Mer info
Kontaktperson Olivia Engberg
Telefon 0768528853
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 18 feb 2021 (31 dagar kvar)