KONCERNREDOVISNINGSANSVARIG TILL UPPDRAG MED START I JANUARI!

KONCERNREDOVISNINGSANSVARIG TILL UPPDRAG MED START I JANUARI!

Arbetsbeskrivning
I samarbete med vår kund söker vi nu en koncernredovisningsansvarig till ett uppdrag med start i januari. Uppdraget beräknas löpa på till april 2020. Bolaget i fråga är noterat och befinner sig i en expansionsfas.

I ditt uppdrag som koncernredovisningsansvarig kommer du självständigt ansvara för koncernredovisningen med rapportering till CFO. Du kommer ansvara för legal och operativ konsolisering enligt IFRS och kontinuerligt arbeta för bättre rutiner och processer.

Erfarenhet
Vi söker dig som tidigare har arbetat med koncernredovisining och det är nödvändigt att du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna. Tidigare erfarenhet och vana av området är därför ett krav. Du har god erfarenhet av Office-paketet med största fokus på Excel. Det är mycket meriterande om du har erferanhet av Aaro samt rapportering enligt IFRS. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas och trivas gott i detta uppdrag söker vi dig som är noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och initiativtagande. Du trivs med att arbeta självständigt i en mindre grupp, men med flera kontaktytor utåt mot organisationen.

Ansökan
Låter detta som ett uppdrag för dig? Tillgänglig i januari? Vi ser fram emot din ansökan snarast, då vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Vid frågor, vänligen kontakta Olivia Engberg eller Emily Hann med kontaktuppgifter nedan.

A-Finance är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.

Kontakt
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708399725
Mer info
Kontaktperson Olivia Engberg
Telefon 0768528853
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (3 dagar kvar)