Group Accountant till internationell koncern verksam inom medicinteknik

Group Accountant till internationell koncern verksam inom medicinteknik

Arbetsbeskrivning
Tillsammans med vår kund söker vi nu en Group Accountant till ett börsnoterat tillväxtföretag inom medicinteknik beläget i Göteborg. I rollen som Group Accountant ansvarar du för koncernrapportering och konsolidering. Du ansvarar även för analys, intern- och externrapportering samt planering och genomförande av bokslutsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår även delårsrapportering och årsredovisning i enlighet med IFRS. Du agerar som stöd till dotterbolagen och ansvarar för att nya redovisningsregler blir implementerade i koncernen. Du tillhör ekonomiavdelningen på företaget och rapporterar direkt till Finance Director.

Erfarenhet
Vi söker dig med eftergymnasialutbildning inom ekonomi med minst fem års arbetslivserfarenhet inom koncernredovisning eller med erfarenhet som revisor hos någon av de större revisionsbyråerna. Det är meriterande om du besitter tidigare erfarenhet från ett börsnoterat bolag som följer IFRS. Vidare talar och skriver du obehindrat på engelska samt är van vid att strukturera upp och prioritera dina arbetsuppgifter.

Personliga kvalifikationer
Som person besitter du god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Du är med andra ord en prestigelös lagspelare som fungerar bra i olika gruppkonstellationer. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance (f.d.Contaplus) är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi som arbetar här är själva ekonomer eller har en personalvetenskaplig bakgrund, med mångårig professionell erfarenhet från ekonomiområdet. Det innebär att all vår kunskap och erfarenhet finns samlad inom detta område, liksom hela vårt nätverk.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767 76 01 90
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (16 dagar kvar)