Finance Manager för rekrytering

Finance Manager för rekrytering

Om kunden
Har du flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning inklusive personalansvar? Är du redo att ta nästa steg i arbetslivet och önskar få ett större inflytande i ditt arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig! Till ett internationellt bolag i Göteborg söker vi nu en Finance Manager för en rekrytering!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Finance Manager ansvarar du för kvalitén av redovisningsarbetet i samband med bland annat bokslut, momsredovisning och likviditetsprognoser. Du har personalansvar för 6 medarbetare, dessa leder och coachar du i deras dagliga arbete. Vidare är du delaktig i budget och prognosarbetet och du har ett nära samarbete med Finance Director, som du också rapporterar till. I din roll har du stort inflytande att påverka såväl arbetsmiljö som processförbättringar i redovisningsarbetet.

Utbildning
För att lyckas i rollen som Finance Manager ser vi att du har en universitetsutbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning från ett stort eller medelstort bolag. Du har tidigare haft personalansvar. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel, samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet av IFRS är detta meriterande.

Erfarenhet
Detta är en tjänst för dig med en passion för ledarskap och coachning av personal samt har ett stort intresse för redovisning och förbättringsarbete. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i en dynamisk organisation med stor möjlighet att påverka. Som person är du självständig och har ett starkt eget driv och är rak i din kommunikation. Du är noggrann, strukturerad och målinriktad. Du har en fallenhet för att snabbt lära dig komplexa system och är analytisk i ditt tankesätt.

Ansökan
Är du den vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767760190
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 22 maj 2020 (48 dagar kvar)