Ekonomiassistent till internationellt bolag i centrala Göteborg

Ekonomiassistent till internationellt bolag i centrala Göteborg

Om kunden
Tillsammans med vår samarbetspartner söker vi nu en ekonomiassistent. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt och beräknas pågå i cirka 12 månader. Du kommer att arbeta på företagets kontor beläget i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat att hantera leverantörsreskontran och bokning av fakturor, registrering av leverantörer samt göra avstämningar och momsrapportering. Du kommer även att arbeta med matchning av banktransaktioner och huvudbok samt avstämningar av bankkonton och hantering av valutor. För rätt person finns även möjlighet att delta i digitaliseringsprojekt i bolaget. Du tillhör redovisningsteamet och du rapporterar till redovisningschefen.

Erfarenhet
Vi söker dig med eftergymnasialutbildning inom ekonomi med något års arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Du bör ha en bred bakgrund och förståelse av redovisning och det är starkt meriterande om du är van vid att hantera många olika valutor i redovisningen. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska. Du har en förmåga att strukturera upp och prioritera dina arbetsuppgifter och är van vid att hjälpa till där det behövs.

Personliga kvalifikationer
Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och hjälpsam. Du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta. Du är nyfiken och vill gärna utvecklas inom ditt område. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och van vid att hålla deadlines.

Ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval!

A-Finance är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.
Mer info
Kontaktperson Olivia Engberg
Telefon 0768528853
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (56 dagar kvar)