Allmän Ansökan

Allmän Ansökan

Arbetsbeskrivning
Dags för en ny utmaning? A-Finance söker kontinuerligt ekonomer inom hela ekonomiområdet. Som specialiserat rekryteringsföretag tillsätter vi tjänster som redovisningsekonomer, ekonomiassistenter, redovisningschefer, ekonomichefer, CFO och controllers med olika inriktning. Vi kan erbjuda utmaningar hos såväl stora som små företag, inom alla typer av branscher.

Även om vi inte har drömjobbet för dig just nu är ett nästa steg att bli en del av vårt nätverk. Vi tar gärna emot ditt CV, som väl beskriver din bakgrund som ekonom, samt ett personligt brev som tydliggör dina styrkor och vilken typ av tjänst som intresserar dig. På så sätt kan vi som rekryteringskonsulter enklare ha just Dig i åtanke framåt för nya möjligheter!

Varmt välkommen in med din ansökan!

A-Finance (f.d.Contaplus) är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi som arbetar här är själva ekonomer eller har en personalvetenskaplig bakgrund, med mångårig professionell erfarenhet från ekonomiområdet. Det innebär att all vår kunskap och erfarenhet finns samlad inom detta område, liksom hela vårt nätverk.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767 76 01 90
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 apr 2022 (351 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.