Accounting Manager till uppdrag

Accounting Manager till uppdrag

Om kunden
Brinner du för redovisning och är redo för att ta dig an nästa utmaning? Då har vi en möjlighet för dig! Till vår samarbetspartner söker vi en Accounting Manager för ett uppdrag, med start så snart som möjligt. Uppdraget löper ca 4 månader, med möjlighet till förlängning.

Som Accounting Manager tillhör du bolagets redovisningsgrupp där du ansvarar för den kvalificerade redovisningen avseende månadsbokslut, moms och skattedeklarationer samt säkerställer att allt redovisningsarbete sker enligt gällande standard. Rollen innebär att du har tät kontakt med övriga i redovisningsgruppen samt kontakt med myndigheter och revisorer.

Erfarenhet
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och gedigen erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från storbolag.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du är flexibel och snabblärd. Eventuellt har du arbetat som konsult tidigare och är van att snabbt sätta dig in i nya rutiner. Vi ser att du är självgående, kommunikativ och positiv.

Ansökan
Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
Mer info
Kontaktperson Olivia Engberg
Telefon 0768528853
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (67 dagar kvar)