Webb/Frontend-utvecklare till spännade företag!

Webb/Frontend-utvecklare till spännade företag!

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i Göteborg rekryterar vi nu en frontend-utvecklare med kunskaper inom UX, HTML, CSS, Javascript och grafisk design. Vår kund driver olika projekt för många kunder och du kommer vara delaktig i att skapa siter, applikationsverktyg och e-handelslösningar mm, allt efter kundernas behov. Detta innebär också att du kommer ha ett visst kundansvar där en tät och nära dialog med kunderna förekommer.

Företaget har nyligen flyttat in i nya och fräscha lokaler i centrala Göteborg och har idag ca 30 anställda på plats. Som anställd får man ta del av många kompentensutvecklande aktiviteter och det anordnas kickoffer och gemensamma konferenser med övriga kontor runt om i landet. Detta är heltidsarbete och du kommer bli anställd direkt hos kund.

Din profil

Vi söker efter dig som har ett brinnande intresse för IT och teknik. Vi tror att du är en social, kommunikativ och ambitiös lagspelare full av nyfikenhet och driv. Du tar ansvar för dina uppgifter men du ser också till helheten och jobbar för att alla delar ska fungera tillsammans till största nytta för kunden.

Kompetensmässigt ser vi att du har en relevant Högskole/YH-utbildning och att du har kunskaper inom UX, HTML, CSS, Javascrip och gärna grafisk design. Tjänsten är formbar efter dina kunskaper så vi söker efter både sig som nyligen har avslutat din utbilning och efter dig som har några års arbetserfarenhet inom området.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.