Vill du jobba som däckskiftare på Hisingen?

Vill du jobba som däckskiftare på Hisingen?

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi efter 4 personer som vill arbeta som däckskiftare hos vår kund på hisingen. Du kommer att arbeta ute i verkstaden med att skifta, balansera och byta däck. Arbetet innebär även mycket kundkontakt och hantering av arbetsordrar.

Uppdraget är initialt på 3 veckor med start den 14 oktober. Möjlighet till förlägning av uppdraget kan finnas. Arbetet är på heltid och arbetstiden är förlag mellan 07.00-16.00 måndag - fredag. Då det kommer vara mycket att göra under perioden så finns det möjlighet till övertid samt arbete under lördagar.

Din profil

Till detta uppdrag söker vi efter dig som har ett stort bilintresse och som gillar fysiskt arbete. Kanske har du läst en fordonsutbildning eller så mekar du mycket på fritiden. Det är meriterande om du har arbetat med detta tidigare men det viktigaste är att du är händig, kan hantera verktyg och att du har intresset för att lära dig.

Då du kommer ha mycket kundkontakt ser vi att du är social, kundorienterad och tillmötesgående i ditt arbetssätt. Under däcksäsongen är det högt tempo och det gällande att man kan hantera stressiga situationer.

B-körkort är meriterande för tjänsten.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 0733-679132 eller sara.gelsi@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.