Vi söker nu Windowstekniker med lite erfarenhet för supporttjänster

Vi söker nu Windowstekniker med lite erfarenhet för supporttjänster

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi dig som vill forstätta din karriär för ett för uppdrag hos våra kunder. Vi ser gärna att du kan de vanligaste Windows-operativen, de vanligaste applikationerna som Office 365 samt kan administrera konton. Vi är även glada om du har grundläggande förståelse för hårdvara och/eller nätverk. I tjänsterna hjälper man till i 1st, 2nd och 3rd line, men även med andra uppgifter inom IT-driften.

Känner du någon som vill kick-starta sin nästa utmaning? Låt oss hjälpa till och skicka oss ett CV idag. Vi tillhandahåller både rekryterings- samt bemanningslösningar där du antingen blir anställd direkt av vår kund eller av 2Complete och arbetar som konsult hos vår kund. Vi ser fram emot att höra av dig.

Din profil

För att lyckas i rollen som IT-tekniker, supporttekniker eller helpdesktekniker hos våra kunder har du först och främst ett mycket stort och genuint teknik- och IT-intresse. Du har någon form av erfarenhet inom teknik och/eller service och tycker om att hjälpa andra till en fungerande IT-miljö. Vi tror att du besitter kunskaper inom operativsystem som Windows, iOS och Linux. Du har även erfarenhet från verktyg som Exchange och Active Directory.

Du har genom utbildning eller nyfikenhet erfarenhet av installationer, konfigurationer och felsökning, gärna både på klient- och servernivå. Du hanterar svenska flytande i både tal- och skrift. Samtal kan förekomma där du behöver ge service även på engelska och vi ser således gärna att du hanterar även detta.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete söker nu supporttekniker till flera av våra kunder. Du kommer att få inleda, eller bygga vidare, på en karriär inom IT-support. Hos våra kunder kommer du att hantera inkommande ärenden främst från företag och både från användare och avancerade tekniker. Detta kräver att du kan anpassa och variera din service för att erbjuda bästa möjliga hjälp. De företag som nu söker att stärka upp sina team arbetar bland annat inom IT-, telekom-, bil- och mediasektorn.