Vi söker lagerpersonal för kommande uppdrag i Göteborg med omnejd!

Vi söker lagerpersonal för kommande uppdrag i Göteborg med omnejd!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker just nu truckförare och lagerpersonal till kommande uppdrag hos våra kunder runt om i Göteborgsområdet. Arbetsuppgifterna kommer vara allt ifrån att ta emot leveranser, sortera och placera gods till rätt del av lagret, plock och pack samt truckkörning. Du kommer arbeta både självständigt och i grupp. Arbetstiderna kommer att variera beroende på vilka arbetsuppgifter som passar just dig.

Vi söker dig som vill starta omgående och arbeta tillsvidare. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid.

Din profil

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i grupp och är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du behärskar svenska i tal och skrift. Har du truckkort och/eller B-körkort är detta meriterande. För att trivas i rollen krävs det att du är flexibel och kan arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lisa Stamberg på lisa.stamberg@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 073-152 69 64
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju.