Vi rekryterar en platschef inom mark och anläggning!

Vi rekryterar en platschef inom mark och anläggning!

Dina arbetsuppgifter

Nu rekryterar vi en platschef till vår kund inom mark och anläggning i Göteborg. Som platschef kommer du starta upp och ansvara för utförandet av företagets olika projekt och alla de delar som tillhör. Du ansvarar för att planera och leda personalen ute på projekten och att allting sker enligt tidsplan och budget. Det är också du som ser till att miljö, kvalitets och arbetsmiljöpunkter följs och efterlevs. Du kommer ha en central roll i projekten och kommer ha mycket kontakt med kunder och leverantörer.

Detta är en rekrytering och du kommer bli anställd direkt av företaget. Arbetet är på heltid och förlagt under dagtid 07.00 - 16.00.

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten har en byggrelaterade högskoleutbildning eller yrkesutbildning och att du har tidigare erfarenhet från mark, anläggning eller byggbranschen. Då arbetet innehåller en del administrativa uppgifter är det viktigt att du som person är strukturerad och besitter ett ekonomiskt tänk. Du är kundfokuserad, serviceminded och en riktig lagspelare.

Erfarenhetsmässigt tror vi att du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare och är van vid att ta mycket ansvar i ditt arbete. Ett krav för tjänsten är du har B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på sara.gelsi@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.