Transportbilsmekaniker sökes omgående

Transportbilsmekaniker sökes omgående

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi dig som vill arbeta som transportbilsmekaniker. Dina arbetsuppgifter kommer att vara service, felsökning och reparationer av transportbilar.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos kunden.

Din profil

Vi söker dig som är en positiv lagarbetare som arbetar organiserat, noggrant och målinriktat. Du är driven och kan ta egna initiativ även under tidspress. Du är stolt över ditt yrke och värdesätter hög kvalitet på dina arbetsuppgifter. Du ska tycka att det är roligt att vidareutvecklas och lära sig nya saker.

För denna tjänsten behöver du ha en fordonsteknisk utbildning. Du ska vara van att använda datorer, då all reparationsinformation är datoriserad. Du ska behärska svenska i tal och skrift och har minst 1 års dokumenterad erfarenhet utav liknande tjänst. B-körkort är ett krav.

Intervjuer kommer ske i mitten av augusti.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.