Servicetekniker till Göteborg

Servicetekniker till Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker, du kommer att utgå från kundens servicecenter i Jonsered, öster om Göteborg eller hemifrån. Arbetet för serviceteknikerna sker främst ute hos kund i Göteborgsregionen. Som servicetekniker hos vår kund har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av vår gruv- och anläggningsutrustning ute hos kund eller i vår verkstad blir dina främsta arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt med stöd av ditt team. Tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service, kunden är alltid i fokus.

Din profil

För att lyckas bra i rollen bör du vara positiv och ordningsam med god initiativförmåga. Ditt främsta uppdrag är att hålla en hög servicenivå och därför söker vi dig som är driven och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor. Vi önskar att du har en teknisk gymnasieutbildning, alternativt en serviceteknikerutbildning eller motsvarande erfarenheter. Det är också meriterande om du har IT-vana. Goda kunskaper i svenska och engelska, samt B-körkort.

Vi ser gärna sökande från hela Västkusten då placeringsort kan diskuteras, du kan utgå direkt hemifrån. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna kommer att vara måndag till fredag, dagtid.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, mekaniker, drifttekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 0733656832
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.