Säljare till finansbolag i Göteborg

Säljare till finansbolag i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Nu rekryterar vi två säljare till nystartade Axilium Capital i Göteborg. Axilium Capital jobbar med att investera i startups och som säljare kommer du ansvara för nykundsbearbetning mot aktieintresserade person där telefonen kommer vara ditt främsta arbetsverktyg. Efter att försäljning har genomförts så kommer du förvalta din egna kundstock och kontinuerligt uppdatera och informera om utvecklingen i deras investeringar.

Du kommer att starta med en utbildning inom den finansiella världen, samt företagets postion inom den. Dina arbetstider kommer vara 09.00-18.00 måndag - fredag och då detta är en rekrytering kommer du bli anställd direkt hos Axilium. I denna tjänsten arbetar du med garantilön och mot provision.

Din profil

Vi letar efter dig som vill följa med ett nystartat finansbolag på en resa med mål att växa till att bli Sveriges mest exklusiva medlemsklubb för tillväxtinvesteringar. Självklart finns det möjlighet till utveckling inom bolaget och på sikt växa inom rollen till exempelvis KAM.

För denna tjänsten är inte det viktiga vad du har gjort tidigare utan hur du är som person. Som person ser vi att du är en ambitiös, driven och lyhörd lagspelare. Du besitter en social kompetens och tycker det är kul att bygga förteoendegivande relationer. Det är viktigt att du tänker långsiktighet, kvalitét framför kvantitet då säljprocessen kan vara lång.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 0733-679132 eller sara.gelsi@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axilium specialiserar sig på att finna guldkornen bland mängden av nystartade företag som behöver kapital till att utveckla och lansera sin produkt eller tjänst. De flesta investerare inom detta segment är större institutioner eller förmögna familjer som har möjlighet att investera stora belopp, men på Axilium vill vi erbjuda samma möjligheter till alla. Våra medlemmar får således chansen att vara med på en spännande resa genom att investera i de bolag som vi har tagit in i vår portfölj.