Rekryteringskonsult/Konsultchef till nyetablerat kontor i Göteborg

Rekryteringskonsult/Konsultchef till nyetablerat kontor i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

2Complete öppnar nu kontor i Göteborg och söker nu dig som vill vara med att starta upp 2Completes bemannings- och rekryteringsverksamhet .

Som Rekryteringskonsult/Konsultchef kommer du arbeta med hela rekryteringsprocessen gällande våra bemannings- och rekryteringsuppdrag. Som en i teamet erbjuds du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag som har nära till skratt, högt i tak och där beslutsvägarna är korta och snabba.

Du kommer att arbeta nära våra kunder med att söka, attrahera och rekrytera profiler inom både tjänstemannaområdet och kollektivare. Tillsammans med vår Regionschef träffar du befintliga och potentiella kunder och ansvarar sedan för hela rekryteringsprocessen i dess helhet. Du upprättar kravprofiler, skriver annonser, searchar, intervjuar, och tar referenser. Personalansvar ingår i din roll för de konsulter du anställer, vilket innebär konsultvård, utvecklingssamtal, lönesamtal, regelbundna uppföljningar av både konsulter och kunder.

Att skapa förtroende och goda relationer till dina kunder och kandidater är en mycket betydelsefull del av jobbet. Du arbetar mot tydliga mål i nära samarbete med vår Regionchef och övriga kollegor på Stockholmskontoret.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som Rekryteringskonsult/Konsultchef ser vi att du har minst två års erfarenhet av rekrytering, gärna inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Du är van att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt och stundtals med korta ledtider, vilket ställer höga krav på flexibilitet och att kunna leverera under press och med hög kvalité. Meriterande med erfarenhet av IT-rekryteringar, men inget krav.

Personliga egenskaper: Som person är du social, utåtriktad, affärsmässig, lyhörd, kommunikativ och relationsskapande. Du arbetar proaktivt och har ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga. Du är initiativtagande och brinner för nöjda kunder, konsulter och kandidater.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Margareta Meek, Rekryteringschef på telefon 070-942 59 95 alt. margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.