Hissmontör till Göteborg

Hissmontör till Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi på 2Complete dig som vill arbeta som Hissmontör på ett stort hissföretag. Vi söker dig som bor i Göteborg med omnejd och tjänsten innebär:
  • Nyinstallation av hissar i nya och befintliga schakt.
  • Driftsättning av nya hissar.
  • Montering av kringutrustning som t.ex. nödtelefoner och kortläsare, mm.
  • Vi har flera projekt på gång i regionen och arbetet kan periodvis innebära arbete utanför bostadsorten.
  • Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.
Tjänsten är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av företaget. Arbetstiderna är måndag till fredag, 7-16.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med mekanik, elektronik eller dylikt. Har du erfarenhet av att arbeta som hissmontör är det meriterande. Du har ett gediget tekniskt intresse och kunnande samt är van vid att arbeta mot tidsstyrda mål utan att ge avkall på kravet om högsta säkerhet och kvalitet. Vidare har du en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är utåtriktad, självgående men också en pålitlig lagspelare. Du gillar när det är mycket på gång samtidigt och trivs med att träffa kunder.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Hissmontör, hisstekniker, servicetekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället