Har du körkort, truckkort A2 och är tillgänglig v.7 och 8?

Har du körkort, truckkort A2 och är tillgänglig v.7 och 8?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker efter dig som vill arbeta som däcktvättare/truckförare hos en av våra kunder inom bilbranchen. Du kommer att använda truck för att plocka ner hjul från förvaringshyllorna på däcklagret, lasta in dessa i i bilen utrustad med gakgavellyf, köra de till tvätthallen och tvätta dem för att sedan köra tillbaka och lyfta upp däcken igen till sitt rätta förvaringsställe.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innbeär att du kommer bli anställd utav oss på 2Complete och arbeta ute hos vår kund. Uppdraget beräknas pågå under vecka 7 och 8 med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetet är på heltid och förlagt under dagtid.

Din profil

Vi ser att du som söker är en noggrann och driven person som kan ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Krav för tjänsten är:
  • B-körkort
  • Truckkort A2
  • Svenska i tal och skrift
Intresserad? Skicka in din ansökan via vår hemsida snarast då urval sker löpande. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via epost. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Lisa Stamberg på telefon 073-1526964 eller lisa.stamberg@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 073-1526964
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.