Godsmottagare till vår kund i Göteborg!

Godsmottagare till vår kund i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter

Som godsmottagare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot interna och externa beställningar av reservdelar samt beställa delar från vår generalagent och externa leverantörer. Du ansvarar för godsmottagningen, för inleveranser och returer samt samverkar med övriga medarbetare på reservdelsavdelningen med uppgifter som att fylla på butik och lägga in lagervaror. Du ska även se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos kund.

Din profil

Vi ser att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från reservdelslager och gärna ett brinnande intresse för bilar. Har du arbetat som godsmottagare innan är det mycket meriterande. Du bör behärska svenska och engelska, i både tal och skrift. B-körkort är ett krav och har du truckkort är även detta meriterande.

Vi söker en person som är initiativtagande och strukturerad. Du bör vara flexibel inför olika arbetsuppgifter samt ha en positiv inställning. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, men också att du har förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet, med ständig fokus på hög kvalité.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjutillfället.