Extrajobb som vaktmästare till kund i Göteborg

Extrajobb som vaktmästare till kund i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi efter dig som kan arbeta extra som vaktmästare ca 3 timmar i veckan. Vår kund har sitt kontor i Mölndal och du kommer exempelvis hjälpa till med att byta lampor, montera kontorsutrustning, åtgärda enklare skrivarproblem osv.

För denna tjänst söker vi dig som är student, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du kommer att arbeta som konsult via oss på 2Complete och starten är omgående. Arbetstiden är förlagd under dagtid och arbetstimmarna bestäms tillsammans med kunden.

Din profil

För att passa in i denna tjänsten ser vi att du är en person som älskar service. Du är driven, flexibel och tar tag i problem som kan uppstå och hjälper till där det behövs. Du har god verktygsvana och det är väldigt meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Intresserad? Skicka in din ansökan via vår hemsida snarast då urval sker löpande. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via epost. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 073-3679132.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjutillfället.