Erfaren systemutvecklare till vår kund i Göteborg

Erfaren systemutvecklare till vår kund i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en senior Systemutvecklare för att ta en viktig roll hos vår kund här i Göteborg. Du kommer jobba med en nationell IT plattform för kvalitetsregister som tillhandahåller viktiga tekniska funktioner för att bedriva kvalitetsuppföljning inom Svensk hälso- och sjukvård. Vi ser att du är en ledande systemutvecklare som kommer att ha en central och viktig position i det team som vidareutvecklar och förvaltar denna plattform. Plattformen är egenutvecklad och behöver fortlöpande och långsiktig förvaltning och vidareutveckling. Vidare krävs teknisk kompetens och kapacitet att medverka i kravställning och utveckling av nationella IT-tjänster och nationell samverkan. Arbetsuppgifter innebär programmering på både server- och klientsidan.

Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt fram till och med 2020-01-29.

Din profil

Det är särskilt viktigt att du är en person som kan driva ditt arbete framåt och kan arbeta självstängt på detaljnivå. I rollen förväntas du ta ansvar för att de tekniska lösningar som utvecklas är långsiktigt hållbara. Vi ser att du kan axla ansvaret för plattformens framtid tillsammans med vår kunds systemarkitekt.

Personlig profil:
 • Vana att arbeta självständigt i enlighet med gemensamma prioriteringar och strategier.
 • God förmåga att stötta andra teammedlemmar och leda utvecklingsarbete.
 • Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är utåtriktad och bra på att kommunicera. Du är prestigelös, lyssnande och har lätt att nå fram med ditt budskap.
Kompetenskrav:
 • Flera års aktuell erfarenhet av programmering i C#/.NET Framework.
 • Erfarenhet av JavaScript/HTML/CSS
 • Erfarenhet av att implementera API:er med REST/JSON.
 • Du behärskar svenska i tal och skrift.
Meriterande kompetens:
 • Erfarenhet av programmering i R.
 • Erfarenhet av ExtJS, React eller annat ramverk.
 • Erfarenhet av SQL Server, gärna på DBA-nivå.
 • Erfarenhet av IT-system för vården.
Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.