Drivna säljare till Göteborg

Drivna säljare till Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi duktiga och drivna säljare för kommande uppdrag hos våra kunder i Göteborg.
Som säljare kommer du arbeta både med befintliga och nya kunder. Mycket av arbetet kommer inledningsvis ske via telefon med att bearbeta kunder för att sedan gå över till mer möten direkt ute hos kund.

Vilket bransch man kommer arbeta i kommer att diskuteras efter individuella önskemål samt hur behovet hos våra kunder kommer se ut.

Din profil

Vi ser att du som söker har erfarenhet utav uppsökande försäljning, antingen via telefon eller B2B och har en god förståelse för hur du ska driva dina försäljningsprocesser i mål. Det är otroligt viktigt att du besitter ett driv och en självständighet för att uppnå de säljresultat som krävs. För att lyckas att med detta måste du vara en person som är orädd, självgående, drivande och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är duktig på att kommunicera, gillar att nätverka och har lätt för att skapa nya relationer. Har du erfarenhet utav avtalsförhandlingar är detta mycket meriterande. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan via vår hemsida snarast då urval sker löpande. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via epost. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 073-3679132.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjutillfället.