Däckskiftare till vår kund i Mölndal!

Däckskiftare till vår kund i Mölndal!

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i mölndal söker vi nu dig som vill arbeta som däckskiftare och vara med och serva deras kunder vid byte från vinter till sommardäck!

Som däckskiftare kommer du ingå i ett team av personer som har i uppgift att byta däck såväl som att tvätta och hålla ordning på däck som ska på förvaring. Arbetet sträcker sig under vår kunds högsäsong som pågår under ca 6 veckor. Arbetstiderna är förlagda på dagtid mellan kl 07.00-16.00. och uppdraget beräknas starta under vecka 13.

Din profil

Du som söker har ett intresse för bilar samt att du tycker om fysiskt arbete. Har du erfarenhet från arbete med däckskifte sedan tidigare är det meriterande. Krav är att du är minst 18 år och har B-körkort. Då arbetet under perioder sker i högt tempo är det viktigt att du är såväl strukturerad som effektiv och att du sporras av lagarbete samt att leverera bästa service och kvalité till kunderna.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på mejl sara.gelsi@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.