Däckmontörer sökes till Göteborg!

Däckmontörer sökes till Göteborg!

Dina arbetsuppgifter

Är du bilintresserad? Gillar du att arbeta fysiskt? Här är jobbet för dig! Nu söker vi dig som vill arbeta som däckmontör. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att skifta, balansera och byta däck. Du kommer även att köra bilarna in och ut från verkstaden. Själva däckmonteringen är något du kan lära dig på plats, det viktigaste är att du har rätt inställning och viljan att lära dig!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd utav oss på 2Complete och arbetar ute hos våra kunder. Uppdraget beräknas pågå till slutet av november. Omgående start. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag, 07.00 - 16.00.

Din profil

För denna tjänst behöver du ha körkort B samt kunna tala god svenska alternativ flytande engelska. Du bör även ha god fysik då det förekommer tunga lyft. Det är meriterande om du har erfarenhet av att byta däck sedan tidigare.

Som person är du nogrann, lyhörd och driven. Du är bra på att samarbeta och är tekniskt intresserad.

Intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande! Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Lisa Stamberg på mejl lisa.stamberg@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 073-1526964
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.