Däckmontörer för kommande uppdrag i Göteborg!

Däckmontörer för kommande uppdrag i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter

Till kommande uppdrag söker vi nu efter dig som är bilintresserad och som vill arbeta som däckmontör under höstsäsongen i Göteborg. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att skifta, balansera och byta däck. Du kommer även att köra bilarna in och ut från verkstaden och det är därför ett krav på att du har B-körkort.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd utav oss på 2Complete och arbetar ute hos våra kunder.
Uppdraget beräknas starta i mitten på Oktober.

Din profil

För denna tjänsten ser vi att du som söker har tidigare erfarenhet utav att byta däck samt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav och du behöver ha god fysik då arbetet innebär en del tunga lyft. Som person är du samarbetsvillig, driven och tekniskt intresserad. Har du läst fordon på gymnasiet så är detta mycket meriterande.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på mejl sara.gelsi@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.