Audio/Videotekniker med kunskap inom videokonferenssystem sökes!

Audio/Videotekniker med kunskap inom videokonferenssystem sökes!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar installation och felsökning av all tänkbar audio/videoteknik. Du kommer att sköta installation av projektorer, bildskärmar, styrsystem, videokonferens och ljudanläggningar. Utöver detta kommer även rollen att innebära installation av övrig utrustning i konferensrum och hörsalar.

Du kommer att arbeta hos en välkänd kund som har sitt kontor på Lindholmen. Arbetet är en heltidstjänst där du kommer att arbeta kontorstider, måndag till fredag. Omgående tillträde enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som har kunskap och intresse för att installera och felsöka audio/video-teknik. Du kommunicerar på både engelska och svenska.

Det är meriterande om du även har kunskaper i följande:
  • Nätverk, fiber, elteknik, tele/data installation
  • Elbehörighet
  • Hörslingor
  • Crestron
  • Extron
  • Neets
  • Kramer
  • Polycom/Cisco och övriga videokonferenssystem
  • Digital Signage
  • Programmering
Som person är du flexibel, driven och självgående. Du är noggrann och tar mycket ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du en problemlösare som alltid vill leverera bästa möjliga service och kvalitet.

Vi ser det som en självklarhet att du har ett genuint teknikintresse och att du ständigt vill utvecklas inom området.

Är du den vi söker? Skicka in ditt CV redan idag, urval sker löpande! Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lisa Stamberg på telefon 0731-1526964 eller lisa.stamberg@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 073-1526964
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.