Arbetsledare inom mark och byggnation

Arbetsledare inom mark och byggnation

Dina arbetsuppgifter

Nu rekryterar vi för kunds räkning en arbetsledare inom mark och byggnation. Som arbetsledare är det din uppgift att på ett tryggt och övertygande sätt leda och motivera dina medarbetare så att projektet håller och når de mål som är uppsatta inom rätt tidsplaner. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande och har en nära dialog med platschefen. Arbetet innebär mycket problemlösning och samarbete med kunder och leverantörer samt en del administrativa uppgifter.

Din profil

Du som söker har några års arbetserfarenhet inom mark och anläggning samt en utbildning inom området på minst gymnasial nivå. Har du arbetat i en arbetsledanande befattning sedan tidigare är det mycket meriterande. Som person har du en god organisation och ledarskapsförmåga samt att du är stresstålig och noggrann. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information gällande företaget ges vid intervjun.