Anläggare till företag i Göteborg

Anläggare till företag i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi efter dig som vill arbeta som anläggningsarbetare ute hos vår kund i Göteborg. Arbetat kan komma att omfatta anläggning av utemiljöer med stensättning och gräsmattor, rörläggning och ledningsnät för VA, markplanering och schaktning.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och arbetstiderna är förlagda under dagtid 07.00-16.00.

Din profil

För att passa för denna tjänsten tror vi att du som person är serviceinriktad, ansvarstagande och kan arbeta både självständigt och i ett arbetslag. Har du läst bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet eller har arbetat i en liknande tjänst tidigare är det mycket meriterande. Har du certifikat inom arbete på väg, kort för hjullastare och B-körkort är även det meriterande.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.