Administratörer för kommande uppdrag i Göteborg

Administratörer för kommande uppdrag i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi efter duktiga administratörer för kommande uppdrag hos våra kunder i Göteborg. Som administratör kommer du ansvara för att de olika administrativa momenten inom företagen. Det kan handla om allt ifrån att uppdatera interna nyckeltal till fakturahantering och att uppdatera information i olika affärssystem.

Initialt blir man anställd som konsult på 2Complete och det finns sedan goda möjligheter till anställning hos våra kunder.

Din profil

Då din roll kommer vara att ge service till alla i företaget ser vi att du är noggrann, strukturerad och serviceminded. Med en positiv inställning och ett stort engagemang håller du ordning samt skapar strukturer som ger goda förutsättningar för alla i företaget att hålla ordning på de administrativa bitarna. Vi ser att även att du har ett affärstänk och har lätt för siffor. Har du utbildning inom administration/ekonomi eller likvärdig arbetserfarenhet är det mycket meriterande.

Intresserad? Skicka in din ansökan via vår hemsida snarast då urval sker löpande. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via epost. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 073-3679132.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.