Fordonsmekaniker / tekniker i Göteborg

Fordonsmekaniker / tekniker i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare arbetat som tungmekaniker eller fordonsmekaniker och söker nytt jobb? Just nu söker vi ansvarsfulla mekaniker och en lastbilsmekaniker till vår kund i Göteborg. Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag!

Vår kund är ett väletablerat och stabilt bolag som just nu växer och vill anställa fler duktiga mekaniker. Som mekaniker kommer du självständigt arbeta som bussmekaniker där det kommer ingå allt från att serva bussarna till att reparera dem och göra felsökningar. Tjänsten är förlagd på dag/kväll/natt. Meriterande svenska men då är det ett krav på engelska.

Som lastbilsmekaniker ser vi att du har 3-5 års erfarenhet från branschen, stort teknik intresse med en eventuellt tekniks utbildning. Krav: Svenska + engelska, meriterande tyska. Denna tjänst är förlagd under dagtid.

Detta är en konsultrekrytering vilket innebär att du blir anställd av oss på 2complete men arbetar ute hos kund. Arbetstiderna är förlagda dagtid men kvällsarbete kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom fordonsbranschen. Du kanske har ett tekniskt intresse och har arbetat som mekaniker. Det krävs även att du har B-körkort. Det anses meriterande om du har gått en fordonsmekanisk utbildning samt om du har D-körkort.

Som person ser vi att du är självgående och ansvarsfull då du kommer arbeta mycket självständigt. Vi ser även att du är en problemlösare som är lugn och noggrann i ditt sätt att arbeta.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på mejl cecilia.keve @2complete.se eller numret 070 982 27 60

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.