Vi söker en medarbetare till våra self-storage anläggningar på Västkusten!

Vi söker en medarbetare till våra self-storage anläggningar på Västkusten!

Vill du arbeta som anläggningspersonal i en ambulerande roll? Är du serviceminded, utåtriktad och flexibel? Vill du vara med på en spännande resa i ett växande företag? Då kan du vara den som vi söker till 24Storage!

Som anläggningspersonal på 24Storage är dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge kunderna en förstklassig service och se till att våra anläggningar är i toppskick. Här får du möjligheten att bli en del av ett team där vi har roligt tillsammans, ställer upp för varandra och är stolta över vad vi gör. Är du vår nya stjärna?

Arbetsuppgifter
 • Du säkerställer anläggningarnas standard vilket innefattar renlighet, funktion och tillgänglighet.
 • Du rapportera felaktigheter i vårt CRM system
 • Du kommer främst att utgå ifrån två av våra anläggningar i Göteborg. Utöver det kommer du att täcka upp i hela regionen på Västkusten vid behov.
 • Du hanterar även försäljning och annan service gentemot våra kunder, både via telefon och på plats på våra anläggningar.

För att lyckas i rollen
 • Du är händig och har en förmåga att kunna åtgärda lättare fel, exempelvis byta lysrör och sätta upp skyltar.
 • Du är initiativtagande, utåtriktad och flexibel med sprudlande energi
 • Du lösningsorienterad
 • Du trivs i ett klimat där det händer mycket och i en organisation där nya idéer och förbättringsförslag välkomnas
 • Du är serviceminded, social och du kan uppskatta att jobba både ensam och med andra
 • Du talar och skriver svenska obehindrat
 • Du har B-kökort och gillar att köra bil

Företagspresentation
24Storage grundades 2015 strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för privatpersoner och företag att hyra förråd. Vi utvecklar nästa generations self-storage genom att kombinera e-handel, smarta och uppkopplade anläggningar och utveckling av en egen mjukvara. Vi erbjuder över 9 000 förrådsutrymmen fördelat på 23 anläggningar runt om i Sverige. 24Storage är idag näst störst i Sverige och siktar mot att bli ledande inom förrådslösningar.

Tjänsten är på deltid 80% med start omgående. Arbetstiderna är måndag-fredag, i undantagsfall kan helger och kvällar förekomma. Kollektivavtal Svensk Handel och Unionen.

Vi värderar flexibla och nyfikna medarbetare och anser att mångfald är nyckeln till en bättre slutprodukt. Vi erbjuder spännande och utmanande karriärmöjligheter med konkurrenskraftiga förmåner på ett snabbt växande företag. Skicka din ansökan till Karin Lindblom, Head of HR, karin.lindblom@24storage.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (7 dagar kvar)