Försäljningsingenjör till branschledande företag i Göteborg

Försäljningsingenjör till branschledande företag i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en säljande ingenjör till ett branschledande företag i Göteborg!

Vår kund erbjuder avancerade mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt 3D-scanning. Man arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustri, kärnkraft, papper, vindkraft och stål och gruvindustri. Då företaget expanderar söker de efter ytterligare en försäljningsingenjör till deras familjära gäng.

Området som du kommer jobba inom benämns internationellt som Reliability Engineering och är ett av industrins hetaste områden som syftar till att skapa bästa förutsättningar att undvika maskinstörningar och i värsta fall haverier. Detta åstadkoms genom smarta mätsystem och mjukvaror som skapar möjlighet att se i förväg hur industriers utrusningar mår.

Vår kund är ett av de marknadsledande företagen på detta område. De har redan en stor installerad kundbas och tar nu ytterligare steg för att svara upp mot den ökande efterfrågan. I detta blir du en viktig kugge med stor möjlighet till att påverka riktning och resultat.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos kund. Arbetet är på heltid och arbetstiden är förlagd till kontorstider måndag- fredag. Du kommer inledningsvis ha en fast månadslön för att sedan övergå till fast månadslön med provision.

Din profil

Vi söker dig som har som lägst en YH utbildning mot elektro/automation/mekatronik eller motsvarande. Vi ser att du har arbetslivserfarenhet inom teknisk service eller arbetat på en hög teknisk nivå. Du bör även ha kunskap eller intresse för maskiner inom tillverkningsindustrin. För att kunna sätta dig in i kundernas situation på bästa sätt har du även goda ITkunskaper. Då det förekommer resor i tjänst några dagar per vecka måste du ha körkort B. Det är meriterande om du tidigare har varit i kontakt med industriella processmaskiner som exempelvis pumpar, fläktar, kompressorer eller turbiner.

För att lyckas i denna tjänst har du en entreprenörsanda med driv att ständigt vilja utveckla affärer och kundrelationer. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt då du kommer att vara ute på dina egna kundbesök och du förväntas att driva och planera ditt eget arbete utan givna instruktioner och rutiner. För att få affärer i hamn är du relationsskapande med dina kunder då försäljningsprocesserna är långa.

Du har en god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska då du har löpande dialoger med olika roller internt som externt. Som person ser vi att du är ödmjuk och alltid representerar företaget på bästa sätt när du bemöter kunder.

Är du intresserad? Skicka in ditt CV redan idag, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lisa Stamberg på 073-1526964 eller lisa.stamberg@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 073-1526964
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör, Elektronik, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervju.