Windowsspecialist till Göteborg

Windowsspecialist till Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta som windowsspecialist i centrala Göteborg. Du kommer att ansvara för installation, drift och underhåll av Windows Server-relaterade produkter och tjänster till vår kunds sourcing-kunder. Kontinuerlig dialog med kund kommer därför vara en naturlig del i din vardag. Man utför supporttjänster för Windows-server från nivån secondline och uppåt.

Vår kund sitter i ljusa fina lokaler i centrala Göteborg. Arbetet är på heltid och förlagt måndag - fredag 07.00-16.00.

Din profil

Vi söker dig som har 1-5 år erfarenhet inom området och en inriktning mot infrastruktur, support och drift. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Du bör ha kompetenser som server, AD, Virtualisering, VMware, powershell, exchange, kluster och applikationer. Har du arbetat med ledarskap, azure och office 365 sedan tidigare är det meriterande.

För denna tjänst ser vi att du har erfarenhet av arbete med drift i större komplexa kundmiljöer. För att lyckas i rollen är du självgående, strukturerad och resultatorienterad. Du har ett intresse för teknik samt en vilja att ständigt vidareutvecklas. Vi tror du har förmågan att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Lisa Stamberg på telefon 073-1526964 eller lisa.stamberg@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.