Junior verkstadsmekaniker / montör sökes!

Junior verkstadsmekaniker / montör sökes!

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi efter verkstadsmekaniker / montör. Du kommer främst att arbeta med att serva och reparera maskiner inom bygg, anläggning och industri.

Din profil

För denna tjänst söker vi dig som en teknisk utbildning mot personbilar eller tunga fordon alternativt har yrkeserfarenhet eller erfarenhet inom området på annat sätt. Har du arbetat med entrepenadmaskiner, större grävmaskiner eller tunga fordon etc. sedan tidigare är detta starkt meriterande men inget måste för tjänsten. Vi letar främst efter en person som har ett genuint intresse av maskiner och att meka samt har rätt inställning och vilja!

B-körkort och svenska är ett krav för tjänsten.

Här finns möjlighet att bli en del av ett härligt arbetsgäng på en verkstad med goda utvecklingsmöjligheter. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringsansvarig Lisa Stamberg på telefon 073-1526964 eller lisa.stamberg@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 073-1526964
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer om företaget ges vid eventuell intervju.