Driven Account Manager till 2Complete i Göteborg!

Driven Account Manager till 2Complete i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven, erfaren och ambitiös säljare som söker nya utmaningar? Vill du ha en roll med stor möjlighet att påverka och en spännande organisation att växa i? Då har vi möjligheten för dig.

2Complete i Göteborg växer och vi söker nu efter en ny kollega som vill arbeta med B2B försäljning. Säljarrollen hos oss innebär att du ansvarar för hela säljprocessen där prospektering, kalla samtal, mötesbokning och kundbesök ingår i tjänsten. Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder där ditt primära fokus kommer att ligga på att skapa nya affärsmöjligheter och att bygga din egen kundstock som du sedan förvaltar.

I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med våra engagerade konsultchefer och rekryterare som ansvarar för att hitta rätt kandidat utifrån kundens behov. Vid större upphandlingar och affärer har vi specialister på företaget som är behjälplig vid dina säljprocesser och gällande avtal och upphandlingar.

Din profil

För att trivas i rollen hos oss ser vi att du är en prestationsorienterad person som motiveras av att skapa nya affärsmöjligheter. Vi ser det som en självklarhet att du har en nyfikenhet och ett stort engagemang samt en vilja att uppnå goda resultat. Du har även förmåga att motivera andra i deras arbete och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är kommunikativ, socialt säker och strävar efter att bygga långsiktiga relationer i ditt arbete.

Vi söker dig som har arbetat med försäljning i några år och som med fördel besitter ett stort kontaktnät. Ditt sätt att kommunicera och arbeta på präglas av god affärsförståelse då du är lyhörd mot dina kunders behov och kan anpassa dina förhandlingar därefter. Har du rätt vilja och inställning finns alla möjligheter för en strålande säljkarriär hos oss.

Krav för tjänsten:
  • Erfarenhet av B2Bförsäljning
  • Körkort B
  • Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av att arbeta i en ledande roll
  • Försäljning mot tjänstemannasektorn
Vill du bli en del av detta härliga gäng så skicka in en ansökan direkt, vi hanterar alla ansökningar löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Stamberg på telefon 073 - 152 69 64 alternativt Lisa.Stamberg@2complete.se eller Sara Gelsi på telefon 073 - 367 91 32 eller sara.gelsi@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Säljare, B2B, Försäljning, Rekrytering, Bemanning, Account Manager
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 073-1526964
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teamet i Göteborg är erfarna rekryterare och säljare med massor av kunskap, driv och engagemang. Det är självklart för oss att ta ett högt ansvar över vår individuella prestation samtidigt som vi aktivt bidrar till teamet. För oss är varje dag en ny möjlighet att knyta nya kontakter, göra nya affärer och utveckla både oss själva och verksamheten. Kulturen på 2Complete präglas av olika personligheter, mängder av engagemang och stor portion av professionalism. Vi ser gärna att alla våra medarbetare är en aktiv del av vår resa framåt och du har mycket stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

Vårt kontor är beläget i fräscha lokaler mitt på Kungsportsavenyen med fri tillgång till gym och frukost varje dag.