Cloudtekniker till Göteborg

Cloudtekniker till Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta som arbeta som cloudtekniker i centrala Göteborg. Du kommer att vara med att designa nya cloudlösningar och erbjuda optimeringsförslag på redan existerande sådana. Du kommer vara delaktig i kunders migrering till cloudbaserade lösningar och vara ute hos kund och utbilda inom området. Du kan exempelvis hålla grupputbildningar i hur personalen skall använda Office365 i verksamheter och hur de kan kommunicera genom Teams etc.

Vår kund sitter i ljusa fina lokaler i centrala Göteborg. Arbetet är på heltid och förlagt måndag - fredag 07.00-16.00.

Din profil

Vi söker dig som har 1-5 år erfarenhet inom området och en cloudinriktad utbildning med tyngd på office 365. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
För denna tjänst ser vi att du är mycket tekniskt intresserad och samt har en vilja att ständigt vidareutvecklas. För att lyckas i denna roll bör du vara social och kommunikativ då du både har kontakt med interna samt externa parter. Du bör även tycka det är kul att dela med dig av din kunskap då du kommer att hålla i utbildningar ute hos kund.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Lisa Stamberg på telefon 073-1526964 eller lisa.stamberg@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 073-1526964
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Projektledare, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.