Svetsare / Montör

Svetsare / Montör

Är du intresserad av smide, svets och gillar att greja med de mesta? Då kanske du är den vi söker!

Vi erbjuder ett väldigt varierat arbete med allt från hydraulik till svets och montering. Vi arbetar främst inom den marina industrin men har även jobb inom bygg och oljebranschen.
Arbetet utförs mestadels i vår moderna verkstad i Fiskebäcks hamn. Verkstaden är fullutrustad för tunga lyft, bockning, CNC-svarvning och vattenskärning.

Vi söker dig som är driven och noggrann med det du tar dig för. Du kommer arbeta och driva arbeten själv och tillsammans med andra. Tillsammans hjälps vi åt för att hela tiden utvecklas och trivas på bästa sätt.

Urval sker löpande ifrån inkommande ansökningar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Önnereds Svets är ett mindre svets och tillverkningsföretag som startades 1981. Vi tillverkar egendesignade produkter och system för fiskeindustrin som exporteras över hela europa samt reparerar båtar och maskiner som kommer till fiskebäckshamn där vi har vår verkstad.
Företagets har en modern verkstad med vattenskärning och styrda bockmaskiner. Vanligvis så ritar vi upp ett inkommande jobb i CAD för att sedan vattenskära, bocka och svetsa fram en färdig produkt.