Senior Processingenjör till ÅF, Göteborg

Senior Processingenjör till ÅF, Göteborg

Senior Processingenjör
Göteborg & Stenungsund

Vi på ÅF tar en ny väg. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

Du kommer att ingå i en av sektionerna för Process Industry med 20 kvalificerade ingenjörer. Vi arbetar med att stötta våra kunder med processrelaterade utmaningar i projekt och produktion. Vi bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö.

Arbetsuppgifter

Som senior processingenjör arbetar du med kundspecifika projekt, från förstudie till projektering. I rollen så kommer du att ha ett övergripande ansvar för genomförande och driftsättning tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är riktad mot, processindustrin inom olja & gas, papper & massa.
  • Samordna med andra teknikdiscipliner i uppdrag
  • Ta fram kravspecifikationer och kostnadskalkyler
  • Dimensionering, och val av processutrustning
  • Coacha och agera mentor för kollegor
Profil
Du är en etablerad processingenjör med generell- eller specialisterfarenhet. Du har lätt för att knyta nya kontakter och bygga vidare på relationer med befintliga kunder. Som person är du flexibel, förtroendeingivande och har lätt för att kommunicera. Genom ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt.
  • M.Sc. inom kemi/kemiteknik/tillämpad teknik eller annan likvärdig utbildning med senior erfarenhet av arbete inom processindustrin
  • Erfarenhet av processdesignverktyg, som Aspentechs simuleringsprogramvaror
  • Meriterande om du har erfarenhet av arbete med bioraffinaderier
Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-50 14 29 eller
Malou Magnusson 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Sökord: processingenjör, processindustri, kemiteknik, processdesign, kostnadsanalyser, aspentechs, simulering, dimensionering, processutrustning, papper och massa, petrokemi, olja, gas
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 7 okt 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.