Instrumentingenjör till ÅF, Göteborg / Stenungsund

Instrumentingenjör till ÅF, Göteborg / Stenungsund

Instrumentingenjör

Göteborg/Stenungsund


Vi på ÅF tar en ny väg. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? I tjänsten som instrumentingenjör kommer du att ingå i en grupp kvalificerade ingenjörer inom El & Automationsteknik. Vi erbjuder dig en roll i en dynamisk och innovativ miljö, där du får möjlighet att utveckla din kompetens och jobba mot dina mål.

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att verka i både större och mindre uppdrag, inom främst process- och energiområdet. Du kommer självständigt handlägga konstruktionsuppdrag mot kund, dels i egna uppdrag och dels i multidisciplinära projekt. Rollen innebär arbete med fokus på processinstrumentering men även automationsteknik, vilket ger goda personliga och tekniska utvecklingsmöjligheter.
  • Design av fältinstrumentering
  • Funktionsbeskrivningar
  • Inköp och upphandling av instrument och processutrustning
  • Installationer i EX -Miljö
  • Drifttagning
  • Genomföra FAT & SAT
Profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan likvärdig utbildning med erfarenhet av industri- eller processteknik som t ex drift-/instrumentingenjör. Du kanske jobbar på en automation-, instrument- eller driftavdelning, som konsult, entreprenör eller på ett säljbolag inom automationsteknik.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Meriterande med erfarenhet av Smartplant, Aveva, Insyde eller Comos
Vi ser gärna att du är en lagspelare och du har lätt för att knyta nya såväl som upparbetade kontakter. Vidare är du noggrann, strukturerad och självgående.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-50 14 29 eller Malou Magnusson 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande! sökord: automationsteknik, instrumentering, fältinstrumentering, aveva, smartplant, instrumentingenjör, funktionsbeskrivingar
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 14 okt 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.