Automationsingenjör

Automationsingenjör

Automationsingenjör
Göteborg/Stenungsund


Vi på ÅF tar en ny väg. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? I tjänsten som automationsingenjör kommer du att ingå i en grupp kvalificerade ingenjörer inom El & Automationsteknik. Vi erbjuder dig en roll i en dynamisk och innovativ miljö, där du får möjlighet att utveckla din kompetens och jobba mot dina mål.

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att verka i både större och mindre uppdrag, inom främst process- och energiområdet. Du kommer självständigt att arbeta med programmeringsuppdrag mot kund, dels i egna uppdrag och i multidisciplinära projekt. Rollen innebär arbete med fokus på automationsteknik.
  • Programmering av olika styrsystem
  • Projektering av styr- & reglersystem
  • Funktionsbeskrivningar & programmeringsunderlag
  • Fältbussteknik
  • Drifttagning
  • Genomföra FAT & SAT
Profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan likvärdig utbildning med erfarenhet av industrin. Du kanske jobbar på en automationsavdelning, som konsult, entreprenör eller på ett säljbolag inom automationsteknik.
  • Erfarenhet av programmering av olika DCS-styrsystem
  • God förståelse för hårdvarukonstruktion för styrsystem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av programmering i ABB 800xA, Emerson DeltaV eller Honeywell
Vi ser gärna att du är en lagspelare och du har lätt för att knyta nya såväl som upparbetade kontakter. Vidare är du noggrann, strukturerad och självgående.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-50 14 29 eller Malou Magnusson 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande! sökord:automation, processindustrin, automationsteknik, energi, styrsystem, styr och reglersystem, drifttagning, programmering,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 14 okt 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.