Anläggningskonstruktör till ÅF, Göteborg

Anläggningskonstruktör till ÅF, Göteborg

Anläggningskonstruktör - Industrianläggningar

Till Göteborg / Stenungsund

ÅF söker en konstruktör med fokus på betongkonstruktion.

Vi på ÅF tar en ny väg. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik.

Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

Du kommer att ingå i en grupp kvalificerade ingenjörer som arbetar med bärande konstruktioner inom processindustrin, petrokemi och olja & gas inom offshore. Placering i Göteborg eller Stenungsund. Du kommer att tillsammans med dina kollegor ta fram lösningar till våra kunder inom betong- och byggnadskonstruktion mot industri och energianläggningar.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att leda och ansvara för alla steg i projekteringen, ta fram underlag för att konstruera en ny anläggning, samt underhålla eller bygga om befintliga.
  • Tekniska utvärderingar och fungera som stöd vid förhandlingar och nya kontrakt
  • Kostnadskalkyler för stål och betong konstruktioner och konstruktion av nystartade och förberedande projekt
  • Konstruktion, statiskt- och dynamiskt belastade, av tyngre anläggningar inom industrin
Profil

Du har erfarenhet av komplexa konstruktionslösningar inom betong. Vi ser gärna att du är en lagspelare och du har lätt för att knyta nya såväl som upparbetade kontakter.

Det är naturligt för dig att axla ett ansvar och vara drivande i projekten. Du stimuleras av en miljö där du är nyckelspelaren och dela med dig av dina erfarenheter.

Som person är du strukturerad och självgående. Du har lätt för att kommunicera och delar gärna med dig av dina kunskaper.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-50 14 29 eller Malou Magnusson 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!
Sökord: anläggningskonstruktion, betongkonstruktion, industrianläggningar, bärande konstruktion, kostnadsanalyser, processindustri, statisk belastning, dynamisk belastning, petrokemi, olja, gas
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 6 okt 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.