Hoppa till innehåll
ZolarTech i Skandinavien AB logotyp

ZolarTech söker efter ytterligare två solcellsmontörer

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Cassandra Sköld
Email
Telefon
Vi på ZolarTech söker efter ytterligare två vassa montörer med några års erfarenhet inom branschen!

Vad söker vi?
Vi söker dig som kombinerar praktiska färdigheter med ett starkt intresse för branschen samt är av den framåtlutade typen.

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Göteborg.
Tjänst: Heltid, 40 timmar/vecka.
Rollen kräver körkort.
(Resor med övernattning kan förekomma)

Eftersom att vi är ett glatt och gott gäng med fokus på noggrannhet och hög service ut till kund så är det av stor vikt att ha en fingertoppskänsla för hur man ska driva kundprocessen på bästa sätt ute på installationerna.

Tjänsten är baserad i Göteborg men det är inte omöjligt att något projekt utanför Halland och Västra Götaland utförs. Till exempel så installerar vi även i Skåne, Stockholm och mer inåt i landet. Vid dessa installationer så stämmer vi av med montörerna på hemmaplan så detta fungerar utifrån övrig planering samt privata åtaganden som man har.

Om du söker efter ett fysiskt aktivt jobb med ett roligt gäng där du får tänka tekniskt och vara i gott sällskap med bra kollegor och trevliga kunder ska du skicka in ditt CV och Personliga brev till Cassandra på mailen nedan.

Mail: cassandra@zolartech.se

Sista ansökningsdag är 30/6 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer information om oss finns på vår hemsida samt våra sociala kanaler så som instagram @zolartech.

Hoppas att vi hörs!
ZolarTech i Skandinavien AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är ZolarTech? - Vi är en renodlad helhetsleverantör av kompletta solcellssystem med både solceller och energilagring till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi är nischade inom hög hållbarhet och kvalité där vi endast jobbar med starka varumärken från vår partner SellPower. Till exempel så jobbar vi med SoliTek som tillverkar helt Europatillverkade solceller och tyska Fenecon som tillverkar växelriktare och energilagringssystem. Vi sköter processerna från start till mål och har allt in house, det vill säga både montörer och elektriker. Kort och gott!