Hoppa till innehåll
Tyri logotyp

Export Area Manager

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en Tysktalande Export Area Manager

Är du intresserad av relationsskapande försäljning av innovativa och intelligenta produkter?

Det blir din huvuduppgift att underhålla och utveckla företagets relationer med maskintillverkare, maskinimportörer och återförsäljare på de tysktalande marknaderna. Du arbetar långsiktigt med företagets kunder och kommer in tidigt i deras produktutveckling.

Målet är att öka närvaron i ett tidigt skede ute hos kunden för att vara med och ta fram en lösning efter specifika krav på design och funktionalitet. I tekniskt komplexa frågor har du stöd av utvecklingsavdelningen. Du arbetar självständigt och rapporterar direkt till VD. Tjänsten kommer att innebära resor främst till Tyskland, Österrike och Schweiz och innebär 50–60 resdagar per år och utgår från huvudkontoret i Göteborg.

Vi tror du har gedigen erfarenhet av relationsskapande försäljning och ett stort teknikintresse. Erfarenhet av arbetsfordon och olika affärskulturer är meriterande. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. För att lyckas krävs uthållighet samt förmågan att lyssna och förstå kundens behov. Personen vi söker är social, lyhörd och samarbetsinriktad. Tjänsten kräver goda kunskaper i tyska och engelska, kunskaper i svenska är en fördel men inget krav. Dina drivkrafter är nyfikenhet, teknik och affärer.

Vill du spela en viktig roll i företagets försäljnings- och marknadsutveckling? Vi kan erbjuda en intressant utmaning i ett företag som ligger i den absoluta framkanten i sin bransch!

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Välkommen med din ansökan!
Tyri logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tyri startades 1990 och har varit ledande i utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. Tyri erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Group – med produktion i både Europa och USA. Idag omsätter Tyri Sweden AB 250 miljoner SEK och har idag ca 60 anställda. För mer information om företaget se: www.tyrilights.com