Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Maskinoperatörer sökes till NKC i Göteborg!

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter involverar metallbearbetning genom att köra maskiner, inklusive användning av pressar och svarvar. Dessutom kommer du att vara ansvarig för manuell hantering av maskiner och material. För att lyckas behöver du ha gedigen erfarenhet av maskinanvändning och kunskap. En betydande del av arbetet kommer att vara att utföra maskinomställningar, vilket kräver ett tekniskt intresse. Eftersom jobbet kan vara fysiskt krävande från tid till annan ser vi gärna att du har god fysisk kondition.

Vem är du?

Du som söker denna roll är intresserad av teknik och njuter av att meka och förstå tekniska system och processer. Du trivs med att vara aktiv på produktionsgolvet och har en stark passion för både människor och tillverkning. Att driva förbättringsarbete är något du finner både spännande och givande, och du söker ständigt efter utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. Som en del av ett team strävar du alltid mot att nå gemensamma mål och du har utmärkta kommunikationsfärdigheter. Denna tjänst kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Din drivkraft och strävan efter att göra saker rätt är tydlig i din ansökan. Du har en stark önskan att påverka och är snabb att identifiera möjligheter till förbättringar. Dessutom är du framåtblickande, fokuserad på lösningar och har en välstrukturerad arbetsstil.

Meriterande:
  • Erfarenhet från tidigare anställningar inom den tunga tillverkningsindustrin.
  • Erfarenhet av skiftarbete
  • Truck- och traverskort.
  • Kunskap inom hydraulik
Tillträdesdag:

Omgående

Arbetstid:

3-skift

Ort:

Göteborg

Anställningsform:

6 månaders visstidsanställning / direktrekrytering hos kundföretaget

Övrigt

Urval sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, däribland ett antal tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav. NKC flyttar fram positionerna inom teknik för våra kärnområden: hållare och bilkomponenter.