Hoppa till innehåll
KONE AB logotyp

Port -och dörrtekniker till KONE

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Känner du att det är dags för något nytt? Tycker du om att meka och har ett tekniskt intresse? Då är tjänsten som Porttekniker någoting för dig!

OM TJÄNSTEN
Som Porttekniker på KONE kommer du i första hand att arbeta med våra egna portar och dörrar samt andra fabrikat inom service och underhåll ute hos våra kunder. Du kommer vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga. Utöver att utföra service på våra portar kommer du även att utföra reparationer, felsökning och arbeta proaktivt genom att förhindra eventuella framtida problem uppstår.

Du kommer få möjligheten att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar och lösa de problem våra kunder kan tänkas ha. Du kommer att ha ett helhetsansvar för underhållet och samtidigt tillhöra ett team med engagerade kollegor. Du kommer ha tillgång till en servicebil och utgår från din bostad.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • En avslutad gymnasieutbildning, gärna med el och/eller -elektronikinriktning
  • God verktygsvana
  • Grundläggande elkunskaper
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift, samt god förståelse för engelska i tal- och skrift.
  • Körkort B
Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

OM DIG
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull och har ett intresse för teknik. Du vill utvecklas och tycker om att jobba nära kunden. Du kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med andra, är initiativtagande och har en förmåga att se lösningar bakom tekniska problem. Vidare ser vi att du är lyhörd och nyfiken på vad andra i teamet har för ideér eller lösningar.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Lardner, rekryteringsspecialist, via Moa.lardner@kone.com eller Sture Rodin, rekryterande chef, via Sture.rodin@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS
KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 60 000medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki iFinland.

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.
KONE AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Visste du att KONE förflyttar över en miljard människor varje dag? År 2023 var vår årliga nettoomsättning 11 miljarder euro. Vi har 6 000 engagerade medarbetare i 60 länder över hela världen, som förenas i en gemensam vision. Som global ledare inom hiss- och rulltrappsbranschen har vi som målsättning att förbättra flödet av människor i storstadsmiljöer.