Hoppa till innehåll

JustNu i Göteborg söker en grafisk formgivare och kundmottagare

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sveriges ledande tryckerikedja söker en grafisk formgivare och kundmottagare till ett av våra tryckerier i Göteborg


Företaget

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med tryckerier runt om i Sverige. Vår ambition är att utvecklas till Nordens största grafiska aktör. Vi är ett stabilt företag som agerat på den grafiska marknaden sedan 1971. JustNu har en öppen och platt organisation, där alla medarbetare uppmuntras att medverka till företagets fortsatt positiva utveckling. Vi är stolta över att vara ett av branschens mest jämställda företag med en jämn fördelning mellan könen. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.


Arbetsplatsen

Tryckeriet ligger centralt i Göteborg nära Feskekörka. Här har vi kundmottagning, produktexpo och digital trycksaksproduktion. Vi är en framgångsrik länk i JustNu-kedjan, med många kollegor runt om i landet. Hos oss arbetar du i en miljö där kreativitet, delaktighet och ambition uppmuntras.


Tjänsten

Du kommer att vara delaktig i alla tryckeriets processer. Från offert till leverans av den färdiga trycksaken. Din främsta arbetsuppgift är att sälja in och formge trycksaker utefter kundens behov. Du tar emot och hjälper våra kunder via telefon, e-post och på plats i tryckeriets kundmottagning. Ingen dag kommer att vara den andra lik och du kommer att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du drar dig heller inte för att rycka in och hjälpa till i produktionen eller leverera färdiga trycksaker till en kund om det behövs.


Personen vi söker

Du tycker om att ta ansvar och är en vän av ordning och reda. Service ligger dig varmt om hjärtat och du får snabbt kontakt med andra människor. Du har lätt att förstå och sätta dig in i kundens behov. Du är en lagspelare, men har också förmågan att jobba självständigt och ta egna initiativ.


Tidigare erfarenheter

Du har jobbat på tryckeri eller kanske på en byrå med liknande uppgifter. Eller så har du nyss avslutat din grafiska utbildning och söker jobb. Alternativt är du en person med intresse och god kunskap inom layout och formgivning, som har jobbat med försäljning och kundservice.

Erfarenhet från produktion av digitaltryck och körkort är en merit. Erfarenhet av grafisk formgivning/layoutarbete i Adobe CS är ett krav. Eftergymnasial utbildning inom grafisk formgivning är önskvärd.


• Tjänsten är ett vikariat om minst 6 månader

• Lön enligt kollektivavtal

• Sista ansökningsdag 30 juli 2024


Är det dig vi beskriver ovan?

Skicka ditt CV och personliga brev till:

ansokan@justnu.se

www.justnu.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se