Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
28 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Martin Malmborg
Email
Ansök nu
Är du sugen på något nytt? Letar du efter ett spännande uppdrag? ICONIC Consulting söker Testledare inom digitalisering för att stärka vårt QA erbjudande.

ICONIC Consulting, grundat 2019, erbjuder expertis inom digital transformation och mjukvaruutveckling. Vi tar gärna nyckelroller i projekt och vi upplever nu ökad efterfrågan på våra tjänster. Vi söker nya kollegor som vill vara en del av vår framgångsrika resa.
Vår företagskultur värderar delaktighet och bidrag till en positiv arbetsmiljö.
Hos ICONIC Consulting får du arbeta med erfarna och engagerade kollegor och bli en del av ett attraktivt arbetsgivareerbjudande.

Vi tror på din förmåga att göra skillnad och söker dig som vill ta ledningen inom testanalys. Din roll kommer att innebära att forma detaljerade och omfattande testscenarier. Genom ditt engagemang spelar du en avgörande roll i att säkerställa kvaliteten på våra kunders produkter.

Din profil: Du
  • har en universitetsexamen eller motsvarande relevant utbildning.
  • har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom testledning
  • är van att arbeta i en agil miljö, och har en passion för kvalitet.
  • behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • har en god kännedom om branschledande verktyg inom QA
Kompetenscertifieringar, t.ex. ISTQB eller IREB, ses som meriterande

Vad mer?

På ICONIC Consulting ser vi ett stort värde i att skapa en grym plats att vara på. Börja hos oss, och du är inte bara en anställd - du blir en viktig del av vår framtid. Vi gillar utveckling, både personligt och som företag, och skapar gärna utrymme för att umgås och knyta band.

Vad är skönheten med att vara en mindre konsultfirma? Varför inte snabba beslut. Är du sugen på en dag i skidbacken? Betrakta den som bokad. Sugen på något annat evenemang? Säg bara till!

Beläget i hjärtat av Göteborg är vårt inbjudande kontor alltid öppet för arbete och umgänge! Var med och forma vår framtid!

Be Iconic och ansök nu!
Iconic Consulting West logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Iconic Consulting är ett nyfiket och snabbfotat konsultbolag med nyckelkompetens inom mjukvaruutveckling och digitalisering.

Med över 1500 projekt i ryggsäcken har vi den erfarenhet som krävs för att maximera värdet på era kommande investeringar inom mjukvara och digitala system.