Hoppa till innehåll

Auktoriserad redovisningskonsult, Göteborg

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och utvecklas som redovisningskonsult i utmanande och mångsidiga kunduppdrag? Vi har nu etablerat oss i Göteborgoch söker auktoriserade redovisningskonsulter till vårt fantastiska team i Greenstep Sverige, bli en del av Greenstep-familjen!

I rollen som auktoriserad redovisningskonsult är kundarbete en central del av arbetet och kräver att du som konsulttrivs i en roll där kommunikation, rådgivning och rapportering gentemot kunden är en central del av vardagen. Som auktoriserad redovisningskonsult är du trygg i din egen kompetens och du trivs i en roll där du handleder dina junior kollegor och hjälper dem växa i sitt arbete samtidigt som du själv utvecklas i din roll. Du har övergripande kundansvar i dina kunduppdrag och ansvarar för att säkerställa kvalitén i redovisningen gentemot kund, hos Greenstep arbetar du med både svenska och internationella kunder.

På Greenstep tror vi på samarbete och vill lyckas som ett team och därmed finns det över 700 kunniga kollegor i Greenstep-familjen som vill hjälpa dig uppnå dina mål och lyckas i ditt arbete!

Vad förväntar vi oss av dig?
 • En högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomioch du ärauktoriserad redovisningskonsult
 • Minst 5 års erfarenhet av mångsidigt redovisningsarbete
 • Tidigare erfarenhet av olika system och en förmåga att lära dig snabbt nya system, erfarenhet av system somNetSuite, Fortnox, Capego och/eller Business Central ses som en merit
 • Flera års erfarenhet av att självständigt upprätta period- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
 • Tidigare erfarenhet avkonsultrollen
 • Arbetet förutsätter flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper iengelska

Du är en driven, social och engagerad person med ett prestigelöst förhållningssätt och som trivs i en arbetsgemenskap där alla arbetar mot våra gemensamma måloch stöttar varandra. Du har ett starkt självledarskap och utvecklar aktivt din kompetens samt arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt. Du trivs medatt arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö och är flexibel i ditt arbete.

Vad erbjuder vi dig?
 • Professionell, inkluderande och öppen företagskultur, där vi arbetar i team och hjälper varandra att tillsammans nå våra mål!
 • En konkurrenskraftig lön och vinstdelningsprogrammet "Tillsammans", där 10% av den årliga vinsten delas till medarbetarna
 • Moderna och centralt belägna trivsamma kontor i Stockholm, Norrköping, Umeå, Sundsvall och Göteborg
 • Kontinuerlig kompetensutveckling i arbetet och utbildningar som stöttar kompetensutvecklingen
 • Attraktivt tjänstepensions- och försäkringspaket, friskvårdsbidrag samt olika motions och personalevenemang
Varför Greenstep?

Greenstep är ett familjeföretag som grundades 2010 i Finland och är idag en expertorganisation som erbjuder kvalitativa tjänster för att stötta kundernas affärsverksamhet och tillväxt. Greenstep är en familj med över 700 medarbetare som arbetar inom redovisning, lön, HR, skatt- och affärsjuridik, CFO, hållbarhetstjänster, ERP-system och automation. Vi utför vårt specialistarbete utgående från vår gemensamma värdegrund, vars kärna är en vilja att glädja kunden genom kvalité och anpassat enligt kundernas behov. Greenstep har i dagsläget kontor i Finland,Sverige, Åland, Norge, Estland samt verksamhet iNederländerna och UK. I övriga länder betjänar Greenstep sina kunder genom MSI Global Alliance. En betydande del av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer.

Istället för föråldrade hierarkier fokuserar vi på teamtänk och självledarskap i en arbetsgemenskap där ingen blir lämnad ensam. Hos oss blir du en del av en arbetsgemenskap där expertis, hållbarhet och en genuin vilja att hjälpa och stötta varandra är en självklar del av vardagen.

Är du vår nästa greenstepare?

Nu söker vi dig som ärauktoriserad redovisningskonsult och som vill vara med på vår spännande tillväxtresa och utvecklas tillsammans med oss.Skicka gärna din ansökan snarast men senast 27 juli2024. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför hoppas vi på att få din ansökan redan idag.

Vi kan komma attbegära utdrag ur belastningsregistret från polisen samt skuldfrihetsintyg som inhämtas från kronofogdemyndigheten för personer som rekryteras till oss.

#LI-AS1

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se