Hoppa till innehåll

Mechanical Lead Engineer till Dürr Systems AB

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du god erfarenhet inom konstruktion av stora stålkonstruktioner samt svets? Vill du ha en mångsidig och verksamhetsnära roll där du kan göra skillnad för en mer miljövänlig och hållbar framtid? Då kan detta vara nästa steg i din karriär!

 

Dürr Systems AB är ett globalt företag som främjar en miljövänlig och hållbar värld genom sina luftreningsanläggningar. Företaget står stabilt inför framtiden och har på ett par år nästan dubblat sin omsättning med fortsatt hög efterfrågan. Dürr Systems AB ingår i Dürr Systems AG som är ett av världens ledande maskin- och anläggningsföretag. Nu utökar man teamet i Göteborg med en Mechanical Lead Engineer!  

 

Om tjänsten

I rollen kommer du vara involverad i flera delar av processen och jobba nära verksamheten. Du ansvarar för den mekaniska designen gällande vår produkt och våra installationer. Dina kontaktytor kommer vara många, såväl nationellt som internationellt. Du teamleder andra mekaniska konstruktörer i deras arbete, inklusive våra kollegor i Indien, samt har nära kontakt med vår produktion i Tjeckien. Vidare jobbar du för att etablera tillverkning hos nya leverantörer samt undersöker möjligheter för detta i andra länder. Variationen av kunder är bred, allt från kända bil- och läkemedelstillverkare till målerier, kafferosterier och tryckerier. Totalt ansvar du för ett team på 5 konstruktörer och tillsammans arbetar ni för att leverera den bästa lösningen för respektive kund. I rollen ingår även ca. 20 resdagar per år. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter: 

 • säkerställa löpande redovisning, bokslutsarbete samt rapportering
 • säkerställa stabilitet/lönsamhet inom befintliga affärsmodeller samt värdera framtida affärer
 • upprätta vår årsredovisning
 • driva strategi-, budget- och prognosarbete

 

Vi söker dig som har..

 • arbetat med plåt och svets, gärna på verkstad
 • goda kunskaper inom mekanisk konstruktion
 • goda kunskaper i SolidWorks
 • goda kunskaper i AutoCAD och MS Office programmen
 • goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
 • B-körkort
 • kunskaper inom el och pneumatik är meriterade

Som person ser vi att du är framåt, självgående och en lagspelare. Du trivs och växer med ansvar samt är bekväm med att underhålla flera kontaktytor, såväl internt som externt.  

 

Övrigt

Start: September
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Plats: Olskroksgatan 30, 416 66 Göteborg


Låter detta som en roll för dig? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Ansök nu och bli en del av vår resa mot en hållbar framtid! 

 

Vad händer efter min ansökan? 

Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! 
 
Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Göteborg, rekryterare Tania Benitez. För frågor om tjänsten maila tania.benitez@onepartnergroup.se. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se